LEGO SERIOUS PLAY is een geweldige methode om samen met uw team betekenis te geven en in gesprek te gaan vanuit 100% actieve deelname van alle deelnemers. Iedereen krijgt de kans om zijn/haar verhaal te doen door middel van het bouwen van modellen die gebaseerd zijn op een challenge die hen wordt voorgelegd.

LEGO SERIOUS PLAY is een gefaciliteerde methode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie. Het is een relatief nieuwe en energieke methode!

LEGO SERIOUS PLAY is een methode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie. Door de belangrijkste stakeholders bij elkaar aan tafel te brengen en te bouwen aan dialoog, ontstaan nieuwe oplossingen voor bestaande problemen.

De inzet van deze methode kan bijdragen aan nieuwe samenwerking en een positieve dynamiek. Samen bouwen aan de organisatie, op team en/of business niveau, krijgt letterlijk betekenis en zorgt voor een nieuwe energie en een blik gericht op de toekomst. 

De LEGO SERIOUS PLAY methodiek is toepasbaar in verschillende situaties. Die hebt u vast voor ogen als u op zoek bent naar de huur van de materialen. Mocht u toch hulp nodig hebben hoor ik het graag. Als gecertificeerde facilitator help ik u en uw team graag verder.

Maar misschien start u liever eerst zelf eens? Dat kan. Of heeft u extra materialen nog voor een workshop die u organiseert? Dat kan. Wij verhuren een aantal kits, die geleverd worden in handige kisten (op wieltjes). Wij zorgen voor de verzending en levering op een datum en adres dat u aangeeft. Het enige wat u hoeft te doen is alles weer inpakken en terugsturen met het meegeleverde label.

De volgende sets (met huur prijzen per dag) zijn beschikbaar;

  • Identity & Landscape kit (€ 150)
  • Connections kit (150)
  • Starter kit (€ 10 per set, minimaal huur is 8 stuks)
  • Explorer bag (alleen verkoop € 5,00)

De genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten en exclusief BTW.