Coaching

Mensen verder helpen in hun (professionele) ontwikkeling door middel van coaching. Bel me daar gerust voor! Samen het gesprek aan gaan vanuit successen en dilemma's. Hoe en wat leer je daarvan? En wat kun je doen met die kennis om dingen makkelijker en leuker te maken. In een continue veranderende wereld is het soms lastig om het bij te benen. Daar over samen het gesprek voeren kan je helpen om er goed mee om te leren gaan. 

Om dat gesprek goed te kunnen voeren maak ik (ook) graag gebruik van Lego® Serious Play®. Dat is een geweldige methode om via metaforen jouw ideeën te verwoorden en uit te leggen, dan wel toe te lichten. Verder ben ik er van overtuigd dat de feedback van anderen tot een goede zelfreflectie kan leiden, daarom is wat mij betreft 360 Graden feedback een waardevol middel om tot inzichten te komen.

Vanuit de coachingstrajecten die ik inmiddels heb gedaan, krijg ik altijd mee dat ik open en toegankelijk ben. Voor mij is dat iets voorwaardelijks voor een succesvolle begeleiding. De connectie moet er zijn, anders moeten we er niet aan beginnen. Misschien tot snel?